Polat çiftinin soruşturmasında yeni gelişme!

Engin Polat'ın muhasebecisi Gökay Bekar, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Engin ve Dilan Polat çiftinin soruşturması kapsamında Engin Polat'ın muhasebecisi ve akrabası Gökay Bekar, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınmıştı.

ENGİN POLAT'IN MUHASEBECİSİ TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Toplamda 24 şüpheli yakalanmış, 18 şüpheli ise Anadolu Adliyesine sevk edilmişti. Bu kişiler arasında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu, Can Polat ve muhasebeci Gökay Bekar da bulunuyor.

Yapılan işlemler sonucunda 12 kişi tutuklanırken, 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Son olarak Engin Polat'ın muhasebecisi Gökay Bekar, savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Böylece Polat çifti soruşturması kapsamında tutuklu sayısı 15'e yükselirken, 10 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gündem Haberleri