Tuğba Bağ kimdir? Tuğba Bağ ne iş yapıyor, nasıl zengin oldu?

Tuğba Bağ kimdir? Tuğba Bağ kaç yaşında? Tuğba Bağ ne iş yapıyor? Tuğba Bağ nasıl zengin oldu? Tuğba Bağ ve eşi Ömer Bağ hakkında merak edilenler...

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından sosyal medya fenomenleri gündeme oturdu. Bu fenomenlerden biri de Tuğba Bağ ve Ömer Bağ çifti. İkilinin lüks hayatı gündeme otururken, Bağ çiftinin Gürcistan ziyareti dikkat çekti. Peki Tuğba Bağ kimdir? Tuğba Bağ kaç yaşında? Tuğba Bağ nasıl zengin oldu? Tuğba Bağ hakkında detaylar:

TUĞBA BAĞ KİMDİR?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Tuğba Bağ, 1995 yılında dünyaya geldi. Karadeniz kökenli olan Tuğba Bağ, sosyal medyada 2,2 milyon takipçiye sahip.

Ömer ve Tuğba Bağ, Düzce Üniversitesi'nde tanıştı ve arkadaşlık sonrasında ilişkiye dönüştü. İlişkinin başında ortak bir hesap açan Bağ çifti 4 senelik ilişki sonrasında dünya evine girdi. İkilinin bir oğlu ve bir kız çocuğu bulunuyor.

2019'da sobalı bir evde yaşadığı iddia edilen Ömer Bağ ve Tuğba Bağ, 2020 yılında 20 milyon TL isim hakkı vererek Dilan Polat Güzellik Merkezi şubesini açarak lüks bir hayat yaşamaya başladı. Çiftin daha sonra villalar ve lüks otomobiller aldığı iddia ediliyor. Daha sonra çift bir Dilan Polat güzellik şubesi daha açtı. Sonrasında Gürcistan ve Umre ziyareti yapmaları dikkat çekti.

Gündem Haberleri