Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında ve nereli?

Survivor yarışmacılarından Yiğit Poyraz merak ediliyor. Peki Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında? Yiğit Poyraz nereli? Yiğit Poyraz ne iş yapıyor? Yiğit Poyraz evli mi? İşte Yiğit Poyraz hakkında detaylar...

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor 2024 All Star kadrosu, birbirinden iddialı isimlere ev sahipliği yapacak. Ancak bu yılın favori isimlerinden biri hiç şüphesiz Yiğit Poyraz. Peki Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında ve nereli? İşte Yiğit Poyraz hakkında merak edilen detaylar:

Survivor dünyasına 2021 yılında katılan Yiğit Poyraz, gösterdiği performansla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Bu yıl da All Star kadrosunda yer alarak adını bir kez daha duyuracak.

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde dünyaya geldi. Genç yaşta gösterdiği başarılarla dikkat çeken Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i kazanarak İstanbul'a yerleşti. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne giren Yiğit Poyraz, 2015 yılında Sydney Üniversitesi'nde düzenlenen bir değişim programına katılarak uluslararası deneyim kazandı. Tekstil mümessilliği yapan Poyraz, aynı zamanda 8 yaşından beri basketbol oynamaktadır.

28 yaşındaki Yiğit Poyraz, İzmirli bir aileye mensup olmasına rağmen, Bodrum'da büyüdü. Yiğit Poyraz, sporla da yakından ilgileniyor.

Yaşam Haberleri