Yalan onların ağzına adeta yuva yapmış! Burçlar aleminin en yalancı iki burcu

Bazı insanlar yalan söyleme konusunda kendilerini adeta tutamazlar. Onların eline yalancılıkta kimse su dökemez. Sevgilisi bu iki burçtan olanlar yandı. Peki astrolojide en yalancı iki burç hangisi?

Yargılamalar ve suçlamalardan kaçmak için kullandıkları yalanlar bu burçlar için adeta birer araçtır. Kesinlikle uzak durulması gereken 2 burç ise şöyle…

AKREP BURCU

Konu akrep burçları olduğunda en manipülatif ve aldatıcı burçlar rakipsiz birinciliğe sahiptir. Ancak yalan söylemekte o kadar iyidirler ki gerçekle kurguyu ayırt etmek bir süre sonra oldukça zorlaşabilir. Yalanlarını katmanlı bir şekilde ve detaylandırarak anlattıklarından dolayı insanları da daha kolay inandırabilirler. Her an her konuda yalan söyleyebilecek akrep burçlarına karşı sürekli tetikte olmanız gerekmektedir.

BALIK BURCU

En iyi yalancılar arasında balık burçları doğuştan yeteneklidir. Bu burçtaki kişilerin iyi yalan söyleyebilmesi, kendilerinin de söyledikleri yalana inanmalarından kaynaklanmaktadır. İstediklerini elde etmek adına her türlü koşulda her tipte yalanı söyleyebilecek balık burçları, aynı zamanda güçlü sezgilere de sahiptir. Bu sayede karşılarındaki insanı hızlı ve iyi şekilde analiz edip onlara duymak istedikleri şeyleri söyleyerek kolayca manipüle ederler.

Yaşam Haberleri