Boğa ve Koç burcu uyumlu mu? Boğa ve Koç burcunun aşk uyumu

Boğa ve Koç burcu uyumlu mu? Boğa ve Koç burcu aşk uyumu nasıl? Boğa ve Koç burcu anlaşabilir mi? İşte Boğa ve Koç burcu hakkında ayrıntılar....

Boğa ve Koç burcu uyumlu mu? Boğa ve Koç burcunun aşk uyumu

Boğa ve Koç burcunun uyumluluğunu birçok kişi merak ediyor. Peki Boğa ve Koç burcu uyumlu mu? Boğa ve Koç burcu arasındaki uyuma ilişkin detaylı bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

BOĞA VE KOÇ AŞK UYUMU

Boğa ve Koç, baştan beri ateşli ve ağır bir çifttir, çünkü her burç şehvetli ve tutkuludur. Koç'un ateşli öfkesi Boğa'nın inatçı sabrıyla çatışır ve kavgaları bir çıkmaza sokar. Koç değişim ister, Boğa ise rutini arzular. Bir burç farkları olduğundan mizaç ve hayat görüşleri açısından bundan daha farklı olamazlardı.

Göze çarpan farklılıklarına rağmen, Koç ile Boğa burcunun eşleşmesinin başlangıcı güzel bir şeydir. Hırslı insanlar olarak Boğa, Koç'un sabit ve sağlam durmasına yardımcı olabilirken Koç, Boğa'yı daha büyük hayaller kurmaya zorlayabilir. Koç cesurca macera arar ve Boğa onlara oraya nasıl gidecekleri ve geri dönecekleri güzel bir yuva konusunda sağlam bir plan verir. Koç para kazanabilir, Boğa ise bütçe yapabilir. Koç, romantizmi canlı tutmak için gereken coşkuyu, Boğa ise ilişkiyi sürdürmek için istikrarı getirir. Boğa, Koç burcunun kayasıdır.

Peki Koç ve Boğa burcunun dinamiği en iyi nerede parlıyor? Yatak odası. Son derece şehvetli ve tutkulular. Koç'un ateşli doğası Boğa'yı aydınlatabilir.

Bu eşleştirme, çeşitli düzeylerde uyumlulukla mücadele eder. Onlar basitçe iki farklı insandır. Koç dürtüseldir ve her zaman yeni deneyimler peşinde koşarken Boğa karar vermekte yavaştır ve değişimden nefret eder. Her iki özellik de diğerini çılgınlık noktasına kadar rahatsız ediyor. Koç bağımsız ve bireycidir. Ancak Boğa sahiplenicidir ve Koç'un sürekli özgürlük ihtiyacını reddedilme olarak görür ve "Neden benimle olmak istemiyorsun?" diye bağırır. Bu, Koç'un kendisini bağlanmış gibi hissetmesine ve kaçmasına neden olacaktır. Boğa bir ev ve aile isterken, Koç özgür olmak ister ve bu, bu ilişkideki nihai anlaşmayı bozan şey olacaktır.

Bu eşleştirmenin yapabileceği en iyi şey uzlaşmayı öğrenmektir; bu da kolay elde edilemeyecek bir beceridir. Boğa risk almayı ve rutinden sapmayı öğrenirken, Koç'un yerleşik hayata geçmenin yolculuk tutkusundan vazgeçmek olmadığını öğrenmesi gerekir. Koç ve Boğa'nın birbirlerine öğretebilecekleri pek çok değerli dersi var.