İkizler ve Yengeç burcu uyumlu mu? İkizler ve Yengeç burcunun aşk uyumu

İkizler ile Yengeç burcu uyumlu mudur? İkizler ile Yengeç burcu aşk uyumu nasıldır? İkizler ve Yengeç burcu iyi anlaşabilir mi? İşte ayrıntılar...

İkizler ve Yengeç burcu uyumlu mu? İkizler ve Yengeç burcunun aşk uyumu

İkizler ve Yengeç burcu uyumlu mu? İkizler ve Yengeç burcu aşk uyumu nasıl? İkizler ve Yengeç burcu iyi anlaşabilir mi? Bu soruların yanıtlarını sizin için açıklıyoruz.

İKİZLER VE YENGEÇ UYUMU

İlk bakışta bu hava ve su eşleşmesi harika bir uyum gibi görünüyor. Hem dinamik hem de duyarlı oldukları için birçok katmana sahiptirler. İkizler, Yengeç'in birçok ruh haline uygun birçok kişiliğe sahiptir, bu nedenle birbirlerinden sıkılmaları nadirdir. Ancak tuhaf çift, özellikle daha derin bir düzeyde çok az ortak noktalarının olduğunu fark ettiklerinde, zamanla tuhaf tutkularını kaybedebilir. Kırgınlık duyguları, kıskançlık ve hayattaki farklı arzular bu çifti kırılma noktasına kadar yıpratabilir.

Daha önce de belirtildiği gibi, bu çift sanatsal şeylere ortak ilgi göstererek ve birçok arkadaşıyla sosyalleşerek iyi bir başlangıç ​​yapıyor. Tarihler müzeleri, tema parklarını ve canlı tiyatroyu içerebilir. İkizler'in sanatsal Yengeç ile yapabileceği birçok hobisi vardır. İkizler'in neşesi ve zekası, Yengeç'in karamsarlığını hafifletebilirken, Yengeç'in rahatlatıcı doğası, çok gergin olduklarında İkizler'in gergin doğasını sakinleştirebilir. İkizler'in konuşkan doğası Yengeç'i kabuğundan çıkarabilir ve Yengeç çok yaratıcı olduğu için İkizleri saatlerce eğlendirebilir. Her ikisi de çocuklara bayılır ve Yengeç'in bakıcı, İkizler'in ise "eğlenceli" ebeveyn olduğu bir aileye sahip olmaktan mutlu olur.

Bu ikili eğlenceli bir şekilde başlarken, tamamen farklı mizaçlara ve hedeflere sahip oldukları için bu kısımda sorunlarla karşılaşabilir. Yengeç burcunun bir ilişkide kendini güvende hissetmesi gerekir ve güçlü bir aile içi çizgiye sahiptir. Bu arada İkizler bağlanmaya dayanamaz. Bir akşam yemeği randevusuna çıkmak bile çok fazla. İkizler burcunun Yengeç'in karamsarlığına karşı sabrı yoktur ve onlara sürekli "hafifletmelerini" söyler. Yengeç, İkizler'in kararsızlığından rahatsızdır. İkizler'in keskin bir dili ve alaycı bir zekası vardır; bu, hafif bir kazıda kolayca savunmaya geçebilen aşırı hassas Yengeç burcuna zarar verebilir.

İlişkinin bir diğer konusu kıskançlıktır. İkizler burcunun çapkınlığı ve bağlanıp bağlanmama konusundaki kararsızlığı sadık Yengeç burcuna zarar verir. Kendine güveni olmayan yengeç, yapışkan ve kıskanç olabilir, bu da İkizler'i tamamen ayrılana kadar daha da uzaklaştıracaktır.

Bu çift, eğer ikisi de birbirini anlamak için çaba gösterirse başarılı olabilir. İkizler'in, şaka olsa bile sözlerinin incitebileceğini öğrenmesi gerekiyor. Bu yüzden özür dileme becerileri üzerinde çalışmalılar. Bu arada Yengeç burcunun ilişkilerinde bu kadar güvensiz olmaması ve İkizler burcuna bu kadar sıkı tutunmaya çalışmaması gerekir (bu onları kaybetmenin en kolay yoludur). Eğer bunu yapabilirlerse bu çok hoş bir ilişki olabilir.