MasterChef All Star Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen kaç yaşında ve nereli?

MasterChef All Star Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen kaç yaşında? MasterChef All Star Sergen nereli? MasterChef All Star Sergen ne iş yapıyor? İşte MasterChef All Star Sergen hakkında detaylar....

MasterChef All Star Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen kaç yaşında ve nereli?

MasterChef All Star yarışmasında konuşmalarıyla gündeme oturan Sergen, çok merak ediliyor. Tartışmalara girmekten çekinmemesi, sık sık diğer yarışmacılarla polemiklere girmesi ve yaptığı yemeklerle de şeflerden tam not almasıyla dikkat çeken Sergen, izleyenler tarafından araştırılıyor. MasterChef All Star Sergen kimdir? MasterChef All Star Sergen kaç yaşında ve nereli?

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

MasterChef All Star yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Aşçılık kariyerine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesi'nde başlayan Özen, eğitimini Pamukkale Üniversitesi Aşçılık Bölümü'nde tamamladı. Gastronomi alanında çeşitli yarışmalarda başarı elde eden Özen, İstanbul'daki bir yarışmada üçüncülük ve Alanya Altın Kepçe Yarışması'nda birincilik gibi dereceler kazandı.

MasterChef serüvenine 2020 sezonunda katılan Sergen, ilk turda sos eklemeyi unuttuğu için elendi. Ancak 2021 sezonunda tekrar yarışmaya katılarak dikkat çekti ve MasterChef Türkiye 2021'i dördüncü sırada tamamladı. Ardından MasterChef All Star kadrosunda yer alarak mücadelesini sürdürdü.

Sergen Özen, aynı zamanda Tekirdağ'da "Köfteci Sergen" adıyla yeni bir restoran açmıştır. 1,80 boyunda olduğu tahmin edilen Sergen Özen, başarılı performansı ve lezzetli tabaklarıyla izleyicilerden büyük ilgi görüyor.