Survivor Berna kimdir? Berna Canbeldek kaç yaşında ve nereli?

Survivor Berna kimdir? Survivor Berna Canbeldek kaç yaşında? Survivor Berna ne iş yapıyor? Berna Canbeldek evli mi? Berna Canbeldek nereli? İşte detaylar...

Survivor Berna kimdir? Berna Canbeldek kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Berna Canbeldek, birçok konuda merak ediliyor. Yarışma performansı ve yaptığı yorumlarla ön plana çıkan Survivor Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek kaç yaşında ve nereli? İşte Berna Canbeldek hakkında detaylar...

SURVİVOR BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek, 1989 yılında doğan ve Türkiye'den Almanya'ya göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitimine State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de devam etmiş ve çeşitli alanlarda yetenek kazandı. Dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma, at binme ve inline skates gibi konularda ilgi ve yetenek sahibidir.

Berna Canbeldek, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı. Daha sonra Survivor 2014 ve 2015 Ünlüler-Gönüllüler sezonlarında yarıştı. Özellikle Survivor 2014'te yaşadığı Sahra ile kavga sonrasında diskalifiye edilmiş ve adadan ayrıldı. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan "Boxun Yıldızları" programına katılarak ring mücadelesine çıktı.

2018 yılında ise Berna Canbeldek, Survivor yarışmasına tekrar katılmış ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Berna Canbeldek, 2023 Survivor All Star sezonunda bir kez daha yarışma şansı buldu.