AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları başarıyla tamamlandı. Sınavlara katılan öğrenciler, merakla bekledikleri başarı puanlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. İşte AÖF sınav sonuçlarına erişim için beklenen tarih ve diğer detaylar...

AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF Güz Dönemi Ara sınavları, 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi ve ardından sonuçlar merak konusu oldu. İşte, AÖF sınav sonuçlarına dair detaylar...

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF Güz Dönemi Ara sınavları tamamlandı. Sonuçların ise ne zaman açıklanacağı merak konusu. Ancak şu an için AÖF sınav sonuçları resmi olarak açıklanmış değil. Açık Öğretim Fakültesi, sonuçlarla ilgili duyuruyu henüz yapmış değil.

AÖF SINAV SONUÇLARI NEREDEN YAYINLANACAK?

AÖF sınav sonuçları hakkındaki bilgileri almak için öğrencilere yönelik olarak yapılan duyuruya göre, sonuçlar Anadolu Üniversitesi web sitesi üzerinden yayınlanacak.

AÖF DÖNEM SONU SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları ise 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, sonuçları beklerken bu tarihleri göz önünde bulundurabilirler.

AÖF 2024 SINAV TAKVİMİ

AÖF'nin 2024 sınav takvimine göre, Bahar Dönemi Ara Sınavı 20-21 Nisan 2024, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25-26 Mayıs 2024 ve Yaz Okulu Sınavı ise 17 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, sınav takvimini dikkate alarak hazırlıklarını planlayabilirler.