AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav yerleri açıklandı mı?

AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav yerleri açıklandı mı? AUZEF final sınavları ne zaman? AUZEF sınavları nasıl yapılacak? İşte detaylar...

AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav yerleri açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi AUZEF bitirme (final) sınavlarına girecek öğrenciler, sınav giriş belgelerini AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sorgulayabilecekler. İşte, AUZEF sınav giriş belgesi almak ve sınavla ilgili diğer detaylar...

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGELERİ

AUZEF bitirme (final) sınavları 06 - 07 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak. Sınav giriş belgeleri http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile alınabilecek.

AUZEF SINAV KURALLARI

Sınavlar çoktan seçmeli sorulardan oluşacak ve her ders için 20 soru sorulacak. Soruların çözümü için 30 dakika süre verilecek. Öğrenciler, sınavda optiklerine imza atmalı, kitapçık türünü doğru kodlamalı ve her ders için ilgili sütuna işaretleme yapmalıdır.

AUZEF SINAV TARİHİ VE SAATLERİ

AUZEF bitirme (final) sınavları 06 - 07 Ocak 2024 tarihlerinde, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecek.

AUZEF SINAV GİRİŞ ŞARTLARI

Sınav binası ve salonlarına girerken öğrenci kimlik kartına ihtiyaç bulunmamaktadır. Sınav salonlarına girebilmek için sadece sınav giriş belgesi ile T.C. Kimlik Kartı veya sınav giriş belgesinde yer alan geçerli diğer resmi kimlik kartlarından herhangi birisinin bulundurulması yeterlidir. Sınav salonlarına cep telefonu ile girmek kesinlikle yasaktır.

AUZEF SINAV SONUÇLARI VE DEĞERLENDİRME

AUZEF bitirme (final) sınav sonuçlarına ait harf notları 16 Ocak 2024 tarihinde aksis.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacak. Açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı eksiltmektedir. Uzaktan öğretim programlarında bu kural uygulanmamaktadır. Ara/vize sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70’tir. Öğrenciler sınav öncesinde sınav giriş belgelerini kontrol ederek sınav tarihleri ve kuralları hakkında bilgi sahibi olmalıdır.