Bakan Bak: Deprem bölgesine yeni yurtlar yapacağız (2)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, deprem bölgesindeki ziyaretlerinin ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Bak: Deprem bölgesine yeni yurtlar yapacağız (2)

'YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, deprem bölgesindeki ziyaretlerinin ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Bak'ı burada AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin karşıladı.

Burada açıklamalarda bulunan Bakan Osman Aşkın Bak, yerel seçimler için tüm teşkilatlar ile birlikte çalışmalara başlayacaklarını belirterek "Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler için şimdiden başkanımızla, bütün teşkilatlarımızla çalışmalara başlayacağız. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde inşallah yine hem Gaziantep'te hem de ilçelerinde hem de Türkiye çapında AK Parti olarak başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Bunun anahtarı teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, sizlersiniz. Bu noktada hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep'in genç nüfusa sahip olduğunu kaydeden Bak, gençlerin uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan kurtulmak için spora yönelmesi gerektiğini aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

FOTOĞRAFLI