Binali Yıldırım: Kılıçdaroğlu'nun Adaylığından Sonra Pkk, Pyd, Ypg, Sdg Ve Fetö Avaz Avaz Bağırdı (2)

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Muş'ta partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Binali Yıldırım: Kılıçdaroğlu'nun Adaylığından Sonra Pkk, Pyd, Ypg, Sdg Ve Fetö Avaz Avaz Bağırdı (2)

MUŞ'TA AÇILIŞA KATILDI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Muş'ta partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. İstasyon Caddesi'ndeki açılışta konuşan Yıldırım, Muş'a 2017 yılında geldiğini ve o vakitte yaşadığı hatırasını anlattı. Yıldırım, "Muş'un benim için çok önemli bir yeri vardır. O gün on binler Muş'un merkezinde toplanmış, kar yağıyor aşağıyı göremiyoruz. Helikopter bir türlü iniş yapamıyor. Sonunda dedim ki biz Muş'u görmeden gidemeyiz. Kale Mahallesinde karın üzerine iniş yaptık ve sizlerle kucaklaştık. Orada söz vermiştik, dedik ki Muş'un içme suyu gelecek. Şimdi Muş'un içme suyu tamamlanmak üzere inşallah açılışını da beraber yapacağız. Yine o zaman 500 yataklı hastane sözü vermiştim. Onu da yapmaya başladık, hayırlı uğurlu olsun. Muş'ta yollar yaptık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, milleti birleştirdik. Ama bir şeye izin vermedik. Yoları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz. Ne FETÖ ne PKK'lı ne YPG'lisine bu ülkeyi böldürtmeyiz. Bunun teminatı Muş'tur. 2002- 2022 yılları arasında Muş Hasköy- Bitlis yolunu yaptık mı? Fransa Paris'te böyle bir yol yok. Aynen havaalanı gibi helal olsun. Eğer burada terör olsaydı ve can güvenliği olmasaydı bu yollar yapılır mıydı? Gördüğünüz gibi işimiz hizmet, gücümüz Muş" diye konuştu.

'TERÖR ÖRGÜTLERİ, HEPİMİZE ZARAR VERDİ'

Terör örgütünün Muş başta olmak üzere birçok noktaya zarar verdiğini belirten Yıldırım, "Bu terör örgütleri kime en büyük zararı verdi? Muş, Diyarbakır, Van, Hakkari, İstanbul'a yani hepimize zarar verdi. Türk, Kürt ayırmadan masum insanları katlettiler. Ömrünün baharındaki çocuklarımızı dağa kaldırdılar. Bunlara fırsat verecek miyiz? O halde durmak yok yola devam diyoruz" dedi.

Yıldırım, "Bu 10 gün daha çok çalışacağız. Daha çok hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Bizim adayımız 21 yıldır gecesini gündüzüne katan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Altılı Masa döndü durdu, 21 ay sonra adayını açıkladı" diye konuştu.

'BİZ BU TOPRAKLARIN BAĞIMSIZLIĞI İÇİN AZ BEDEL ÖDEMEDİK'

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

Muhammed Sami MARAL/ MUŞ,

FOTOĞRAFLI