Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7'li Masanın Dolgu Malzemeliğine Razı Oldular (2)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete eleştirilerini sürdürerek, "Dağdan masada arıza çıkartanlara da ayar veriliyor. Yetmiyor; seçimden sonra ne yapacaklarını da anlatıyorlar. Neymiş; Selo'yu bırakacaklarmış. Neymiş terörist başını bırakacaklarmış....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7'li Masanın Dolgu Malzemeliğine Razı Oldular (2)

'SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete eleştirilerini sürdürerek, "Dağdan masada arıza çıkartanlara da ayar veriliyor. Yetmiyor; seçimden sonra ne yapacaklarını da anlatıyorlar. Neymiş; Selo'yu bırakacaklarmış. Neymiş terörist başını bırakacaklarmış. Neymiş; şu hukuk devletinde ülkemizde ne kadar içeride hukuken tutuklu veya mahkum olanlar varsa, bunları da Bay Bay Kemal diyor ki "Bırakacağız." Yetmiyor; Diyanet İşleri Başkanlığı'nı da kaldıracaklarmış. Hale bak ya. Ne günlere kaldık ey gazi hünkar; eşek vezir olmuş katır silahtar. Bir diğer örgüt FETÖ. Tüm mensuplarıyla 7'li masanın fedailiğine soyunmuş durumda. Mensuplarına cezaevlerinden çıkma, kamuya geriye dönme sözü veriyor. Yetmiyor; bir de ülkeden ve milletten hesap sorma tehdidinde bulunuyor. Bakıyorsunuz tüm bunlara masada kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. O hani yavrular var ya; "Diyanet İşleri Başkanlığını kapatacağız" diyorlar; siz ne işe yarıyorsunuz, niye orada varsınız? Onun için çok çalışacağız. Diğer terör örgütlerinin durumları da farklı değil. Daha yurt dışından ülkemizdeki seçimlerde muhalefetin kazanması temennisiyle yazılanları çizilenleri, konuşulanları, saymıyorum" dedi.

'CUMHUR İTTİFAKI'NIN LGBT DİYE BİR DERDİ YOK'

Erdoğan "Bir de çocuklarımızı, gençlerimizi sapkın akımların mezesi yapmak için yanıp tutuşanlar var. Neydi bu; LGBT. AK Parti'nin de, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de ve diğer Cumhur İttifakı'nın ortaklarının LGBT diye bir derdi yok. Ama şu anda Millet İttifakı denilen bu Zillet İttifakı'nın böyle bir derdi var. Derdiniz yoksa açıklayın. Niye bugüne kadar açıklamadınız? Niye açıklayamıyorsunuz? Hiçbirinin adını vermeme gerek yok. İP'i de, Saadet'i de bunlardan bir ses var mı? Yok. Çünkü bunların böyle bir derdi yok. Bunlar ne millidir ne de yerlidir. Erkek ve kız evlatlarımıza göz diken bu muhalefetin yanında bunlar saf tutmuş durumdadır. Aslında daha söylenecek çok şey var; ama inanın içimiz el vermiyor. Bunun adı asla siyaset değildir. Siyaset yapmak değildir. Bunun adı olsa olsa terör örgütlerinin dümen suyuna girmektir, terör örgütlerine teslim olmaktır. Bunun adı bu güzel ülkeyi siyasi ve ekonomik olarak yeniden küresel emperyalizmin emrine sokmaya çalışmaktır. Bunun adı milletimizin istiklali ve istikbalinin teminatı olan neslimize, evlatlarımıza kastetmektir" ifadelerini kullandı.

'HİÇBİRİNİN MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK GİBİ BİR DERDİ YOK'

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Soruyorum size bugüne kadar 7'li masadan terör örgütleriyle mücadelenin kararlı şekilde süreceği, huzur ve güven ikliminden taviz verilmeyeceği yönünde Allah aşkına söyleyin bir söz duydunuz mu? Terör örgütlerinin başını sınırlarımız ötesindeki inlerinde ezmek için yürüttüğümüz operasyonların devam edeceğine dair bir söz duydunuz mu? Küresel bir proje olan sapkın akımları ülkemizden uzak tutmak için kararlı bir duruş iradesi duydunuz mu? Hiçbirini de duyamazsınız. Çünkü 7'li masa bunları yapmamanın pazarlığıyla seçime gidiyor. Bu böyle bir proje. Dikkat ederseniz masadakilerin hiçbirinin ülkeye herhangi bir eser kazandırmak, milletimize herhangi bir hizmet getirmek gibi bir derdi yok. Şu anda ana muhalefetin Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehir belediyelerinin başkanları, bir eseriniz olsun be. Yaptığınız gururla övünülecek bir eserleri var mı? Ankara'da var mı? İstanbul'da var mı? İzmir'de var mı? Niye; çünkü masanın böyle bir misyonu yok. Onlara verilen görev başka. Onlar yapmaya değil yıkmaya geliyor, yıkmaya. Biz yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını koymaya geliyoruz. Onlar ülkeyi ileriye taşımaya değil, geriye götürmeye geliyor. Biz Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yapmaya geliyoruz. Fark o kadar açık ki size daha fazlasını söylemeye gerek duymuyorum."

'NE BİZE NE RAKİBİMİZE GÖZÜ KAPALI OY VERMEYİN'