Gazeteci Erdinç'ten çok çarpıcı Eylül Öztürk iddiası!

Gazeteci Emrullah Erdinç, Eylül Öztürk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Burada da Dilan Polat'lar gibi bağlantı göreceğiz. Kara para trafiği, birbirini tanımaları, girift ilişkiler... Yukarıda bir yapı var kara para sistemini kuran, alt tarafta da kolları var. Bu sadece kolları. Kollarından birisi Dilan ve Engin Polat, diğeri gidişat onu gösteriyor Eylül Öztürk" dedi.

Gazeteci Erdinç'ten çok çarpıcı Eylül Öztürk iddiası!

Gazeteci Emrullah Erdinç, SZC TV'de Gündem Masası'na konuştu. Eylül Öztürk'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Erdinç, ABD'de 11 ev almanın mümkün olmadığını söylerken, Öztürk'ün de Dilan ve Engin Polat gibi kara para aklamış olabileceğini öne sürdü.

"TÜRKİYE'DEN ABD'YE PARA GÖTÜRÜP DE 11 EV ALAMAZSINIZ"

Eylül Öztürk'ün ABD'de 11 ev alamayacağını söyleyen Erdinç, "Başka fenomenlere sıçrayacak. Baktığımızda parasal olarak tutmayan şeyler var. Bu kadar para kazanamazsınız. Eylül Öztürk 11 daire almış. Alamazsın. Amerika'da 11 dairesi olduğuna inanmıyorum kendi üzerine. Çok fazla kara para söz konusu. Amerika vergi sistemine parayı sokunca Amerika size 'Sen bu parayı nereden kazandın' diye soruyor. Türkiye'den ABD'ye parayı götürüp de 11 ev alamazsınız. İmkan yok. Seni kim finans ediyor, suç örgütleri mi finans ediyor sorar" dedi.

2018'DE 4 MİLYON SERMAYEYLE İŞ KURUYORLAR

Erdinç, şu açıklamalarda bulundu:

"Şu olabilir parayı götürmüşlerdir. Para başkasının üzerinedir. Emlakçı gibi düşünün. O kişilerin üzerine alıyorlar ama hep farklı isimler altında ev alıyordur. Bir evin dışında ev alırsan ABD sana hesabını soruyor.

2018'de 2 şirket kuruyorlar bunlardan birini 10 bin lira sermayeyle, ötekini 4 milyon sermayeyle kuruyorlar. Hostessiniz, hosteslikten güzellik işine giriyorsunuz. 2018'de 4 milyon lira çok ciddi para. Şimdi de büyük ama 2018 için çok daha büyük bir para. Bu paranın kaynağı neydi?

Baktığımızda paranın kaynağında problem var. Arkalarında bir finans gücü bulunuyor. Finans gücü kara para. Kağıt üzerinde ortak bir yerde görünmüyor. Şirketin şu kadar hissesi benim ben şu kadar para koyuyorum demesi gerekir. Var mı? Yok. Demek ki şaibeli bir güç var.

"DİLAN POLAT'LAR GİBİ BAĞLANTI GÖRECEĞİZ"

Burada da Dilan Polat'lar gibi bağlantı göreceğiz. Kara para trafiği, birbirini tanımaları, girift ilişkiler... Yukarıda bir yapı var kara para sistemini kuran, alt tarafta da kolları var. Bu sadece kolları. Kollarından birisi Dilan ve Engin Polat, diğeri gidişat onu gösteriyor Eylül Öztürk. Bunlar hep bağlantılı ve modeli aynı. Bütün hepsine bakınca güzellik merkezi, hepsinin de müthiş ticari zekaları var. Şubeleri açılıyor, bayilikler açılıyor. Hepsi diyor ki 30 milyon TL'ye bayilik veriyorlar. Bu para nasıl çıkıyor? Problem orada.

Daha da büyüğünü göreceğiz. Gelen bilgilere göre paranın kaynağına dair de önemli bulgular var. Eğer ki o bulguların ötesine giderse MASAK, o arka kısımda çok daha büyük yapı ortaya çıkacak. O zaman ahtapotun diğer kolları da ortaya çıkacak."