Geleneksel 29’uncu Beyoğlu Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Beyoğlu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen "29'uncu Beyoğlu Sünnet Şöleni" Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Geleneksel 29’uncu Beyoğlu Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Beyoğlu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen "29'uncu Beyoğlu Sünnet Şöleni" Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da törene katılımıyla aile ve çocuklarının heyecanına ortak oldu.

29'uncu Beyoğlu Sünnet Şöleni 5 Mayıs'ta sünnet olacak çocuklar ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti. Şölene gelen çocuklar sünnet öncesi Rafadan Tayfa Gösterisi ve birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Çocuklarını sünnet ettirmek için kayıt yaptıran aileler, şölende kendilerine verilen "cerrahi işlem kartı" ile Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne giderek çocuklarını sünnet ettirebilecekler.

"AİLE YAPIMIZI BOZMAK İSTEYENLERE GEREKEN CEVABI VERECEKSİNİZ"

Aile ve çocuklarına seslenen Başkan Haydar Ali Yıldız şunları söyledi:

"Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmadınız. Hep birlikte bugünlere geldik. Sizlere sadece şunu söylüyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Bu cennet vatanda ay yıldızlı bayrağımızın altında güçlü bir şekilde bir ve beraber kardeşçe yaşamayı bizlere nasip etsin. Sizleri Allah'a emanet ediyorum. İnanıyorum ki 7 Mayıs'ta Pazar günü hep birlikte Atatürk Havalimanı'nda buluşacağız. Millet Bahçesi'nde. Ve daha sonra 14 Mayıs'ta "başlasın Türkiye yüz yılı Recep Tayyip Erdoğan" diyeceğiz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun aile bizim toplumumuzun temelidir. Maalesef bu cennet vatanda, şehit kanıyla sulanmış bu vatanda kadının kadınla evlenmesini erkeğin erkekle evlenmesine imkan sağlamak için mücadele edenler var. Aile yapımızı bozmak isteyenlere inanıyorum ki sizler gereken yerde gerekli cevabı vereceksiniz."

"2 OĞLUMUN DÜĞÜNÜ BİR OLSUN İSTEDİM"

2 oğlunu da sünnet ettirecek Ziynet Kırıkbaş, "Oğullarımın biri 5 diğeri 7 yaşında. 2 yetim annesiyim. Babalarını kanserden kaybettik. Büyük oğlumu sünnet ettirmiştim. Küçüğünü ettiremedim. Babalarıyla düğün yapacaktık. Olmadı. Küçük oğlumu sünnet ettirirken ikisinin de düğünü bir olsun istedim. İçimde kalmasın. Tören de çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Anne Merve Baba ise "Oğlum Yiğit'in sünnet şöleni için buradayız. Oğlumun babası cezaevinde olduğu için sünneti biraz gecikti. Nasip bu şekilde oldu. Organizasyonu çok beğendik. Her şey için çok teşekkür ederim" diye konuştu.