Sözleşmeli er alımı 2024 başvuru şartları neler? Sözleşmeli er alımı 2024 başvuruları ne zaman?

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları ve son başvuru günü belli oldu. 2024 sözleşmeli er başvuru koşulları ve son başvuru tarihi ne zaman? 2024 sözleşmeli er alımı başvurusu nereden yapılacak? İşte, detaylar...

Sözleşmeli er alımı 2024 başvuru şartları neler? Sözleşmeli er alımı 2024 başvuruları ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan sözleşmeli r alımına dair başvurular devam ediyor. Bu kapsamda adaylar, çeşitli alanlarda tercihlerini yaparak başvuruda bulunabiliyorlar. Detaylar ve son başvuru tarihi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

boga-2024-01-30t171536-411.jpg

2024 SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı için planlanan sözleşmeli er alımında adaylar, başvuru esnasında piyade, komando, tank, topçu, hava savunma, istihkâm, muhabere, ikmal, bakım, ulaştırma, mühimmat, sıhhiye ve veteriner alanları arasından tercihlerini belirleyebilirler.

2024 SÖZLEŞMELİ ER ALIM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sözleşmeli er başvuruları 11 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Başvurusu kabul edilen adayların sınav detayları ise ilerleyen tarihlerde resmi internet adresi üzerinden duyurulacak.