Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 kim kazandı?

Survivor All Star 2024 kim birinci oldu? Survivor All Star 2024 kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star 2024 son bölümde yaşananlar...

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 kim kazandı?

Survivor 2024 All-Star'ın ikinci eleme adayı, dün geceki dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. İşte detaylar..

SURVİVOR ALL STAR KİM KAZANDI?

Dün gece kıran kırana geçen bir parkur mücadelesiyle kırmızı ve mavi takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Oyunda güç, denge ve hız ön plandaydı. Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazanarak bir avantaj elde etti. Kadınlar arasındaki mücadelede Merve'nin Seda'ya karşı aldığı sayı ile kırmızı takım 7-8 kazandı. Erkekler arasındaki mücadelede ise Turabi'nin Furkan'a karşı aldığı sayı ile kırmızı takım 2-0'lık skorla galip geldi.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELEME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, eleme konseyine girdi. Yapılan oylama sonucunda ismi en fazla çıkan yarışmacı, eleme adayı olarak belirlendi. Bu isim, Yaman oldu. Böylece Survivor 2024 All-Star'ın ikinci eleme adayları Doğukan ve Yaman olarak belirlenmiş oldu.

SURVİVOR ALL STAR KİM BİRİNCİ OLDU?

Acun Ilıcalı, ada konseyinde performans birincilerini açıkladı. Kırmızı takımın performans birincisi ise Merve Aydın olarak belirlendi.

Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara sürpriz bir ödül müjdesi verdi. Kazanan takımın Kolombiya'ya gideceğini duyurdu, bu da yarışmacıları heyecanlandırdı. Survivor 2024 All-Star, ilk eleme adayı Doğukan'ın ardından şimdi de Yaman ve Doğukan'ın eleme potasına girmesiyle daha da heyecanlı bir seyir sunmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde yapılacak konseyde belirlenecek olan elenen yarışmacı, izleyicileri merak içinde bırakmaktadır.