Teknofest’te Trendyol Sanat Ve Teknoloji Deneyimine Yoğun İlgi

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2023 27 Nisan'da başladı.

Teknofest’te Trendyol Sanat Ve Teknoloji Deneyimine Yoğun İlgi

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2023 27 Nisan'da başladı. 1 Mayıs'a kadar devam edecek ve daha önce milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan festival kapılarını 6'nci kez İstanbul'da açmış oldu. Açılış seremonisi hava muhalefeti nedeniyle bugün gerçekleştirilen festivalde, Trendyol'un sunduğu sanat ve teknoloji deneyimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'e bu yıl da katılan Trenyol, sergi alanında robotik kodlama atölyeleri, metaverse alanı gibi etkinlikler ile katılımcılara eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşatırken Refik Anadol'un "Makine Hatıraları: Uzay" sergisi ile de Teknofest'i bir kez daha sanat ile buluşturdu.

TRENDYOL'DAN ZİYARETÇİLERİNE METAVERSE EVRENİNİ DENEYİMLEME FIRSATI

Teknofest'te gençleri ve çocukları teknoloji ve bilimle buluşturmayı hedefleyen Trendyol, robotik kodlama atölyeleri ile 10 yaş üstü öğrencilere eğlenceli bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Ziyaretçilerine, aynı zamanda VR gözlüklerle Trendyol Sanat'ta sanatseverlerle buluşan bağımsız sanatçıları, yakından tanıyacakları ve eserlerini inceleyebilecekleri metaverse evrenini de deneyimleme alanı yaratıyor. Teknofest ziyaretçileri, Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde hayata geçen "Yarının Köyleri" projesi hakkında da bilgi edinme fırsatı bulacak.

TRENDYOL'DAKİ MAKYAJ ÜRÜNLERİNİ DİJİTAL ORTAMDA YÜZÜNÜZDE DENEYİMLEME İMKÂNI

Trendyol, bu yıl TEKNOFEST'te ziyaretçilerine dijital ortamda makyaj deneyimi de yaşatıyor. Trendyol'daki makyaj ürünlerini yüzünde görmek isteyen ziyaretçiler alana yerleştirilmiş tabletler üzerinden istedikleri ürünü deneyimleme şansı yakalıyor.