Ümraniye'de Muhtarlık Binası Ve İkinci Bahar Kıraathanesi Açıldı

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Mahallesi Muhtarlık Binası ve İkinci Bahar Kıraathanesi yapılan çevre düzenlemelerinin ardından hizmete açıldı.

Ümraniye'de Muhtarlık Binası Ve İkinci Bahar Kıraathanesi Açıldı

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Mahallesi Muhtarlık Binası ve İkinci Bahar Kıraathanesi yapılan çevre düzenlemelerinin ardından hizmete açıldı. Açılışta konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Atatürk Mahallesinde, Mevlana Parkı'nın içindeki kıraathanemiz, büyüklerimizin gelip uygun şartlarda çay, kahve içecekleri çok güzel bir mekan oldu, hayırlı olsun" dedi.

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım katıldı.

Açılışta konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, eser siyasetine devam edeceklerini bildirdi. Yapımı tamamlanan yaklaşık 120 projenin de yıl içerisinde hizmete sunulacağını aktaran Yıldırım, "Atatürk Mahallesinde, Mevlana Parkı'nın içinde "İkinci Bahar" kıraathanemizi büyüklerimizin gelip uygun şartlarda çay, kahve içecekleri çok güzel bir mekana hep beraber kavuşmuş olduk. Atatürk Mahallesi Muhtarlık Binamızı da inşallah bundan sonra açacağız. Ümraniyemize ve Atatürk Mahallemize hayırlı olsun. Bütün hemşehrilerimize, dostlarımıza, komşularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"İKİNCİ BAYRAM 14 MAYIS"

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de konuşan Yıldırım açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın cumhurbaşkanımız 21 yıldır iktidarda. İnşallah bu dönemi de Türk halkının vereceği irade ve oylarıyla en iyi şekilde tamamlayacağız. 14 Mayıs bizim bayramımızdır. Birinci bayramı Ramazan Bayramı olarak idrak ettik, ikinci bayram da 14 Mayıs diyoruz. Bizim ondan şüphemiz yok. Anadolu irfanı, Anadolu'nun feraseti insanlarımızın üzerinde. Kimin eser yaptığını, kimin eser siyasetiyle uğraştığını bu vatandaş takdir ediyor. Burada saymaya kalksak 2 saat sayamayız. En son yapılan kentsel dönüşüm duyurusu insanlarımız için çok büyük bir imkan. Düşünün, 10 hanenin binası yıkılıp yapıldığı zaman devlet bilabedel verecek. Yarısını da vatandaşımız verecek. Vatandaşımızın verecek parası yoksa ona çok uygun şartlarda kredi imkanı veriliyor, taşınma parası, kira parası veriliyor. Çok büyük bir imkan. Sayın cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Böylece kentsel dönüşümü, rantsal dönüşümden çıkartarak vatandaşın imkanına sunmuş oldu."